kuhinje

 • ASTRA

  ASTRA-program kuhinja čije su fronte izrađene od medijapana lakiranog i poliranog u kvaliteti visokog sjaja. Izbor boja po RAL karti. U ovaj program spadaju i kuhinje čije su fronte lacobel staklo u alu okviru te akril fronte u visokom sjaju. Ovaj program odlikuje i izbor okova vrhunske kvalitete kao i mogućnost izbora radnih ploča Getacor ili Kerrock.
 • FUTURA

  FUTURA je program kuhinja čije su fronte izrađene iz medijapana lakiranog u mat i polumat strukturi, ili oplemenjenog visokokvalitetnom folijom u mat ili sjajnoj izvedbi. U ovoj grupi kuhinja su i fronte u više boja iverala visokog sjaja.Ovo je također visoki rang kvalitete upotrijebljenih okova i mogućnosti opreme i organizatora prostora. Radne ploče također mogu biti Getacore i Kerrock.
 • TRENDY

  TRENDY je program kuhinjskog namještaja kojem su fronte izrađene u iveralima modernog dizajna i površinske strukture. Velika je mogućnost kombiniranja boja i struktura kao i opreme za organizaciju prostora. Fronte elemenata i radne ploče iz izbora proizvođača Egger,Funder,Falco i Kronospan.
 • COLORINA

  COLORINA je program kuhinjskog namještaja čije su fronte izrađene iz iverala jednobojnih ili drvnih uzoraka. Vrlo velik izbor kompatibilnosti boja i struktura materijala. Mogućnost izbora kvalitete i cijene opreme i okova samo europskih proizvođača. Radne ploče iz širokog izbora Eggera,Fundera,Falca i Kronospan (preko 300 uzoraka). Fronte i korpuse izrađujemo iz iverala istih prizvođača kao i kod radnih ploča.