KUHINJE

ASTRA

ASTRA - program kuhinja čije su fronte izrađene od medijapana, lakiranog i poliranog u kvaliteti visokog sjaja. Izbor boja po RAL karti. U ovaj program spadaju i kuhinje čije su fronte lacobel staklo u alu okviru te akril fronte u visokom sjaju. Ovaj program odlikuje i izbor okova vrhunske kvalitete kao i mogućnost izbora radnih ploča Getacor ili Kerrock.

FUTURA

FUTURA je program kuhinja čije su fronte izrađene od medijapana lakiranog u mat ili polumat strukturi, ili oplemenjenog visokokvalitetnom folijom u mat ili sjajnoj izvedbi. U ovoj grupi kuhinja su i fronte u više boja iverala visokog sjaja. Ovo je također visoki rang kvalitete upotrijebljenih okova i mogućnosti opreme i organizatora prostora. Radne ploče također mogu biti Getacore i Kerrock.

COLORINA

COLORINA je program kuhinjskog namještaja čije su fronte izrađene od iverala jednobojnih ili drvnih uzoraka. Vrlo velik izbor kompatibilnosti boja i struktura materijala. Mogućnost izbora kvalitete i cijene opreme i okova samo europskih proizvođača. Radne ploče iz širokog izbora Eggera, Fundera, Falca i Kronospan (preko 300 uzoraka). Fronte i korpuse izrađujemo od iverala istih proizvođača kao i kod radnih ploča.

TRENDY

TRENDY je program kuhinjskog namještaja kojem su fronte izrađene u iveralima modernog dizajna i površinske strukture. Velika je mogućnost kombiniranja boja i struktura kao i opreme za organizaciju prostora. Fronte elemenata i radne ploče iz izbora proizvođača Egger, Funder, Falco i Kronospan.