O nama

"Kanasta" je vaša kuća za opremanje kvalitetnim i funkcionalnim namještajem još od 1989.godine.

Tijekom tog vremena stekli smo iskustvo u opremanju raznih stambenih i poslovnih prostora. Kako bi vaš prostor opremili kvalitetno i funkcionalno - kompjuterski projektiramo potreban namještaj i izrađujemo 3D prikaz prostora. Projektiramo i proizvodimo moderne kuhinje prilagođene vašem prostoru pažljivo odabirajući materijale i boje prilagođene vašem životnom stilu. Regale i komode dnevnog boravka prilagođavamo zadanom prostoru i dizajnerskom stilu ostalog prostora povezanog s dnevnim boravkom. Spavaće sobe opremamo funkcionalnim ormarima s kliznim ili klasičnim vratima, krevetima nestandardiziranih dimenzija dizajnerski neograničenih mogućnosti. Dječje sobe funkcionalno prilagođavamo zahtjevima da budu prostori za igru, učenje i odmor uz dizajnerske detalje prilagođene uzrastu djeteta. Sav potreban repromaterijal i okovi za proizvodnju namještaja proizvedeni su u poznatim tvornicama u Europskoj uniji.

Proizvodni pogon opremljen je potrebnim strojevima za izradu kvalitetnog namještaja, a zaposlenici su profesionalno i stručno osposobljeni za ovakav izazov.

U izložbenom "show roomu" kupci mogu razgledati kvalitetu i dizajn naših proizvoda.

Rado prihvaćamo vaše ideje za stilsko i funkcionalno rješenje namještaja, kao i idejna rješenja arhitekata ili dizajnera.

Pozivamo vas da i vi budete zadovoljan kupac Kanasta namještaja.